Vireko aloittaa Kainuussa

Lakot aiheuttavat mahdollisesti muutoksia ruokalistoihimme heti ensimmäisellä toimintaviikolla

Virekon ateriapalvelu aloittaa Kainuussa 1. helmikuuta 2024 samana päivänä, jolle teollisuuden ja logistiikka- ja elintarvikealan ammattiliitot ovat antaneet lakkovaroituksen. Toteutuessaan lakko peruuttaa tai viivästyttää tavarantoimituksia keittiöihimme, mikä näkyy ruokalistoissamme. Lakon vaikutukset voivat näkyä ateriatuotannossamme helmikuussa Kainuun hyvinvointialueen sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja hoiva- ja palvelukodeissa sekä kouluissa ja päiväkodeissa Kuhmossa, Sotkamossa, Paltamossa, Hyrynsalmella ja Ristijärvellä.

Pahoittelemme ateriamuutoksista asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa. Kaikki asiakkaamme saavat täysipainoiset ateriat lakosta huolimatta. Teemme yhteistyössä tilaajiemme eli Kainuun hyvinvointialueen ja Kuhmon, Ristijärven ja Hyrynsalmen kuntien vastuuhenkilöiden kanssa palvelumuutoksesta mahdollisimman sujuvan poikkeustilanteesta huolimatta.

Emme valitettavasti juurikaan pysty vaikuttamaan lakon aiheuttamiin seurauksiin. Keittiöpäällikkömme tiimeineen tekevät parhaansa myös lakon aikana.  Muutokset koskevat todennäköisimmin tiettyjä ruokalistalla ilmoitettuja ruokalajeja, maitotaloustuotteita ja tuoretuotteita. Olemme varautuneet lakkoihin ja tilanneet säilyviä tuotteita ennakkoon. Suuren kysynnän vuoksi myös näiden tuotteiden saatavuudessa saattaa olla puutteita.

Lisätiedot: Riikka Ahtiainen, liiketoimintajohtaja, ateria- ja puhtauspalvelut & hankinta, Vireko Oy, p. 040 661 2518.

Lisää luettavaa