Vireko voitti kilpailutuksen Kainuun hyvinvointialueen ateriapalveluista

Kainuun hyvinvointialueen ateria- ja puhtauspalvelujen uusiksi palveluntuottajiksi on valittu Vireko Oy ja SOL Palvelut Oy. 

Vireko on Attendon 100 % omistama tytäryhtiö, joka tuottaa sote-ateriapalveluja julkishallinnon asiakkaille Päijät-Hämeen sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueilla. Tarjoamme maukasta kotiruokaa pääosin kotimaisista raaka-aineista esimerkiksi hoivakoteihin, sairaaloihin ja seniorikeskuksiin. Uuden yhteistyösopimuksen astuessa voimaan 1.2.2024 uusia asiakkaitamme ovat Kainuun hyvinvointialueen sote-ateria-asiakkaat, Kuhmon kaupungin sekä Hyrynsalmen ja Ristijärven kuntien päiväkodit ja koulut. Kainuun keskussairaalan, Hyrynsalmen palvelukeskuksen ja Kuhmon Tuupalan koulun keittiöt siirtyvät osaksi Virekon toimintaa, ja ateriatuotanto jatkuu näissä keittiöissä keskeytyksettä. Myös Kainuun hyvinvointialueen keittiöhenkilöstö siirtyy palvelukseemme − toivotamme uudet työkaverimme lämpimästi tervetulleiksi ateriapalvelujen osaavaan joukkoon!

Kainuun hyvinvointialueen puhtauspalvelut tuottaa yhteistyökumppanimme SOL Palvelut. Sopimuskausi on viisi (5) vuotta, johon on mahdollista sopia kaksi kahden vuoden jatkokautta eli yhteensä neljä (4) vuotta. Sopimus on lainvoimainen valitusajan päätyttyä 23.10.2023.

Lisätietoja:

Attendo, Vireko Oy
Satu Puustinen
p. 044 407 2151

Lisää luettavaa